Korublogeja seuranneena,  olen nähnyt kauniita lusikkakoruja ja niistä inspirointuneena, muistin, että minultahan löytyy nuoruusvuosien palkintolusikoita jonkin verran.Noh, tuumasta toimeen ja löysinkin ne kaappien kätköistä ja eikun kiillotushommiin ja tässä tulos, kiillotin muutaman, osa jäi vielä odottelemaan, jos näistä ei mitään synnykkään.

Keskimmäinen pikkulusikka on ihan ensimmäinen palkintoni, pikaluistelusta, vielä kaunoluistimilla, joiden teristä isä hioi piikit pois, ne kun oli vain tiellä, kun piti päästä lujaa, taisin olla 9v. tai 10v., joten se pitäisi ainakin jotenkin saada hyötykäyttöön, muistoksi vaikka koruna.

Sokerilusikoissa on kaunis kielo kuvio, näistä lusikan päistä  voisi tehdä korvikset, mutta mitäs tekisin noista muista, ei kertakaikkiaan tule ideaa, eli ideoita ottaisin kyllä innokkaasti vastaan.

Lusikathan ovat alpakkaa, kestääköhän ne juottamista?

Sitten löytyi kasa hopea ja pronssimitaleitakin, vuosiluvuista näkee, että nuoruusvuosista on jo aikaa   (en vielä kiillottanut näitä) näistäkin voisi myös jotain väkertää ???