Se on nyt loma loppu ja työt alkaa, kesä sentään jatkuu, ja onhan tässä vielä lämpöiset illat ja viikonloput jolloin tehdä vaikka mitä.

Tänään ei koiria hontsittanut edes uida, yksi vain hieman rannan tuntumassa kahlaili, mutta eilen käytiin uintireissulla ihan kahteen kertaan.

Eilen illalla lähti poika mukaan, niin sain vihdoin ja viimein otettu kuvia ja todistettua, että kyllä nämä ui, kun vähän autetaan Nauru, väkisin ei ketään viedä uimaan, rohkeus ei vaan riitä Kukalla ja Ulpulla mennä veteen, mutta kun kysyy mennäänkö uimaan, niin Kukka tulee viereen ja oikein odottaa, että viedään, on ne niin viisaita kun puheen ymmärtää Silmänisku

Aika ihana uimapaikka.

Tässä uimisen riemua, kuvissa näkyy pojan jalat ja kädet, en käsitellyt, enkä rajannut näitä mitenkään. Olen vähän hätäinen kuvan ottaja, joten taas ovat kuvat vähän tärähtäneitä jne. Nyt on kuvatekstit kuvien alla.

Ulpu, pienin, huomatkaa, viikset ei saa kastua.

Kukka, katsokaa korvien asentoa Nauru, kerkesin just ja just saamaan kuvan, se ui niin nopeaan rantaan.

Salli, rauhallinen menijä, meni edes takas rannan ja pojan väliä, eli ainoa näistä

joka menee ihan itse veteen ja ui.

Kavereita vahditaan tässä...

...ja tässä.

Mennäänkö jo pois... mä en ui enää..Hymy Kyllä tää Ulpun rääpäle on reppanan näköinen kun se on märkä.

Sallin piti vielä ennen lähtöä yrittää saada pojan sukka kastumaan.

Rannalla karvakorvat juoksi ja pyöri hiekassa ja kuviakin tuli, joissa sitten näkyi jotain epämääräistä tai häntä tai kuono jne. kun eivät tietty pysyneet paikallaan.

Sallia pisti sitten kotimatkalla kusiainen suuhun tai huuleen, kun tonki jotain maasta, se pyöri koko kotimatkan maassa ja hiekassa ja nurmikolla, suuta varmaan poltti, ei auttanut vesikään, kun kaatelin juomapullosta kuonolle ja suuhun, seurasin kyllä, ettei ala mikään kohta suussa tai kuonossa turpoamaan, siitä ajattelin, että kusiainen se pisti, kun niitä nimittäin tuolla rannan tuntumassa on.Kotiin päästessä oli ihan "musta" koira,joten suihkuun joutuivat vielä, muutkin, kun rannalla piti märkänä hiekassa pyöriä.

Kyllä olivat rauhallisia sitten iltatoimien jälkeen, enää ei kaveriakaan haettu leikkiin, uni maistui.

Näihin tunnelmiin on mukava päättää loma, vaikka toki sitä lomaa  jatkaisikin vaikka kuinka.