Pientä aikapulaa viimeaikoina tupannut olemaan Kieli ulkona, kun ei ole kerennyt tännekään.

Pienin koirista aiheuttanut silmäoperaation jälkeen vähän murhetta ja taas ollaan eläinlääkäriin menossa.

Ensin kuitenkin Sallista tämmöinen rauhallinen  kuva, se on vaan niin hellyyttävä nalle.

Ja takas Ulpuun, sillä pullahti vilkkuluomi ulos tuossa kesällä ja odoteltiin, että palautuu, kun välillä on niin käynytkin, mutta ei se enää palautunut ja siitä sitten operaatioon.

Näkyy kuvassa tuollaisena punaisena "näppylänä" tuossa silmäkulmassa.

Korjausleikkaus tehtiin syyskuun puolessa välissä ja kaikki näytti menneen hyvin, samalla reissulla pyysin eläinlääkäriä tutkimaan sen suun, kun se syö niin oudosti ja henki haisee, eikä muuta näkyvää ollut kuin hieman enemmän hammaskivikertymää takahampaissa.

No löytyihän sieltä suusta syykin, katkennut takahammas, ja sen takia sitä hammaskiveä kertynyt, kun se mässyttää ruokansa toisella puolella poskea ja nyt se katkennut hammas täytyy leikata pois. Sitä ei voinut leikata silmäoperaation yhteydessä joten senkin takia ollaan menossa eläinlääkärille. On vaan niin rääpäle tuo koira, ettei ole voinut ihan heti "nukuttaa" uudestaan, joten ollaan odoteltu, että tikit sulaa vilkkuluomi operaation jäljiltä. Nyt kun tikit on sulaneet ja silmän pitäisi olla kunnossa, se rähmii ja punottaa aikalailla ja se siristelee sitä koko ajan. Toiseen silmään on sama operaatio tehty viisi vuotta sitten, eikä silloin ollut mitään ongelmaa. Eli nyt taas mennään ja katsotaan mitä nyt sitten tapahtuu.

Tässä operaation jälkeen "satelliitti" tötterö kaulassaan:

Nämä tytöt kävivät myös "parturissa" , joten laittelen jossain vaiheessa kuvia siisteistä koiruleista. Oli pakko vielä trimmailla, kun lenkeillä tarttui turkkiin kaikki risut ja lehdet ja melkein männyn kävytkin Hymy