Viimeviikon hellepäivänä  pihlajan kukka näytti näin kauniilta   Ihana kesä alkanut ja vaikka nyt sataa, ei haittaa!

Pääsipäs tosin vierähtämääm useampi kuukausi ilman blogia, välillä vaan on laitettava asiat tärkeysjärjestykseen, ja aikaa ei oikein ole ollut koneella istumiseen, eikä oikein välillisesti haluakaan, sitä kun työkseen istuu koneen ääressä ja yleensä päivä oli niin pitkällä, että oli jo niin myöhä, kun koneen ääreen olisi päässyt istahtamaan,ettei  enää ajatus kulkenut, niin parempi oli olla "hiljaa".

Mutta  jotain on saatu aikaiseksikin, tosin ihan perusketjua = muinaisketjua ja pituutta oli tällä ketjulla reilusti ja kun piti saada sellainen monikäyttöinen, sekä  useampaan koruun sopiva ja pituuttakin piti saada säädettyä, niin tein tämmöisen 0,6mm langasta, n. 2mm lenkillä, siis tosi pientä, ja kevyttä, vaikka se ei näistä kuvista näy :

Seuraamieni blogien luku oli ikävä kyllä jäänyt myös tosi vähälle, mutta sen verran oon kerennyt kurkkimaan, että joissakin on menossa 101-korvista projekti, ainakin Katrin Koruavaruus ja Helmipolkuja blogeissa, niistä löytää myös idean alullepanijat. Tosi hieno idea varsinkin kun aikataulua ei ole, joten olisiko tässä mun eka korvispari?