Kuluneen näköisellä linjalla jatketaan, kangasvaraston poiskäyttöä ja kun tyynyjä ei ole koskaan liikaa :) Tuollaista vanhanajan patjansuojuskankaan oloista ja näköistä kangasta löytyi kaapista pala, enpä keksinyt mitä muuta siitä voisi tehdä kuin tyynyn. Koirien petien patjan suojuskankaaksi sitä olin muistaakseni aikoinaan ajatellut, mutta niillä on nyt ne virkatut isot tyynyt, niin eipä tuota siihen tarkoitukseen tarvittu.

Juuttinarusta keskeneräinen tekele mukana kuvissa, tuosta on tulossa matala kori, sellainen pöydällä pidettävä, jos vaan  löydän tuota paksua juuttinarua vielä jostain, jos en löydä, siitä tulee pannunalunen  :)

Kuivuneet pihlajanmarjat ovat niin syksyä, nappasin marjat nippuun ja juuttinarulla kiinni ja mukaan kuviin piristeeksi, pienellä nipulla sai väriä mukaan.

                      

 

Arki alkaa taas huomenna, jaksamista pimeydestä huolimatta kaikille !

The rustic pillow, closet found on the fabric. Pillows can never have enough :) Images with unfinished jute rope work, which will be either the basket, if I find a jute rope more, if I can not find more, then it becomes a trivet :)  Have a nice week!