Hyvää kuluvaa vuotta!

Joulukausi päättyy Loppiaiseen, ja viimeisetkin joulun rippeet poistetaan ja laitetaan talteen odottamaan ensijoulua :) Tämän päivän kuvat eivät liity tuohon aiheeseen mitenkään muuten kuin, että Loppiaislenkillä olin kahden karvatassun ja kameran kanssa, rääpäle, siis pikku Ulpu on maalla pojan kanssa. Kerrankin kamera mukana oikeaan aikaan, näette ihan viimeisistä kuvista miksi näin .

Loppiaispäivän luontokuvia koiralenkin varrelta.

               

         

       

         

     

Olin juuri laittanut kameran pois, kun tultiin asutusalueen reunoille ja ajattelin etten enää kuvia ota, kun silmiin sattui tuo yllä oleva näky, äkkiä kameraa laukusta kaivamaan ja koko ajan pelkäsin, että nuo pikkulinnut lähtee lentoon, kun söhellän siinä koirien ja kameran kanssa, mutta mikä onni sattui ja sain kuin sainkin pari kuvaa .

Eipä tänään paras valo kuvaamiseen ollut, mutta on tuossa pari onnistunuttakin otosta :)

Tekeleistä sen verran, että hirveesti on keskeneräisiä töitä, 26 kpl tällähetkellä...ihan nolottaa, kun noita on noin paljon, mutta minkäs teet, kun inspiraatio iskee. Sen päätin, etten uusia ala, ennenkuin nämä keskeneräiset ovat valmiina, kuvia niistä sitten sitä mukaan, kun valmistuu.

 

Christmas Season ends on Epiphany, and the last of the Christmas remnants are removed and put away until next Christmas :) Today's pictures are not related to that subject by any means other than that, I was walking with two dogs and a camera. For once, with the camera at the right time, you can see just why the pictures of the last.Today was not the best for photography, but there are a couple of successful pictures.
I have a lot of unfinished work, 26 pieces at the moment ... just feel embarrassed, as the witch is about a lot, but what can you do when inspiration strikes :) It decided that I did not make further before unfinished is made​​ :)