Kyllä harmittaa, Vuodatuksen blogi ongelmat jatkuu, viimeviikolla on kuulemma mr.murphy käväissyt ja hävittänyt mm.teidän kommentit ainakin helmikuun postauksista ja eivät vissiin saa niitä palautettua :(  Kommetti lootakin tökkii vieläkin... yhä yritän kärsivällisesti odottaa korjauksia, toimivuutta....toki moni asia on jo korjaantunut, mutta....

Ja aiheeseen :) Virkatut tossut, paksusta sukkalangasta, tuli tosi laskuvirhe, kun ilman ohjetta tein, eivätkä edes huopuneet, vaikka pesukoneessa ne pyöritin > en saanut tossuja >  poika sai :)

 

                   IMG_2736-3-normal.jpg

                   IMG_2743-3-normal.jpg

Olen saanut tunnustuksen jo tammikuun puolella taitavalta Amalialta, Amalian aarteet-blogin monitaiturilta. Kaunis Kiitos tunnustuksesta! :)  Sain nyt vasta tämän tänne laitettua, kun  ei linkitykset toimineet aiemmin.

 

                                   SYDNTU%7E1.JPG

 

Säännön mukaan tämä pitäisi jakaa viidelle blogille, mutta näitä ihania ja taitavia blogisteja ja blogeja on niin paljon, etten osaa tehdä valintaa ja tässä kohtaa ja näin myöhässä, en laita tätä nyt eteenpäin vaan jokainen täällä piipahtanut saa napata tunnustuksen mukaansa :)

                                                     

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

                                                        _ Sari_