Lupasin palata vasta ensivuonna :) mutta vielä yksi juttu, melkein puolvuotta kestäneestä remppa urakasta, kun omin käsin tuo tehty ihan kokonaan, joten jonkinlaista käsityötä tuokin. Remonttitavaroiden haku ja kantoapua sain pojalta, mutta kaikki muu on, välillä harmitellen, lattialla istuen seiniä tuijottaen, laminaattileikkuria kiroten, vinoja seiniä ja muhkuraista lattiaakin manaten, kiukunkyyneliä niellen, revitty, hiottu, paklattu, tasotettu ja taas hiottu, maalattu ja taas maalattu, siivottu ja pesty välineitä monen monta kertaa, mutta itse tehty, päivätyön ja koirien hoidon lomassa, monen kirjavaa vaihetta oli tällä matkalla, mutta kaikesta selvisin ja valmistui kuin valmistuikin jouluksi. Pahoittelen kuvien pienuutta, pöytäkone otti ja hajosi ja tämä on vanhalla "kannettavalla" tehty postaus. Tämän enempää ei remppakuvia sitten enää tule :)

IMG_0350.jpgIMG_0358.jpg

Väärä väri, uusiksi meni....

IMG_0354.jpgIMG_0425.jpg

IMG_0527.jpgIMG_0426.jpg

Pohjamaalausta toisellapuolella seinää, ja kerralla lopullinen väri, näyttää eri valoissa niin erilaiselta...mutta mudan värinen se on.

IMG_0542.jpgIMG_0546.jpg

Uusi väri, itse sekoitettu tuo vaaleampi harmaa. Värikarttojen värit näyttää niin hyvältä vertailussa keskenään, maalina seinän pinnassa ei välttämättä, tähän omaa sekoitukseen olin tyytyväinen.

IMG_0603.jpgIMG_0614.jpg

      IMG_0617.jpg

    Sitten tapetti, johon ihastuin niin täysillä, tätä jaksan katsella vaikka kuinka.....

IMG_0627.jpgIMG_0667.jpg

         IMG_0671.jpg

                Ja lattia, näyttää valossa vaaleammalta kuin onkaan...

IMG_0997.jpgIMG_1123.jpg

Jalkalistat on laitettu tässä välillä ja keskeneräistä sisustamista, tai oikeastaan huonekalujen ja tavaroiden raahaamista takaisin.  Vähän sain joulun tuntuakin kaiken keskeneräisyyden keskelle, kuinka erilaista on illan ja päivänvalossa...

       IMG_0966.jpg

 Monen monta vaihetta on vielä remontin puitteissa edessä, mutta pikkuhiljaa ja jos jaksoitte tänne asti,... Mukavaa loppuvuotta !

                                                    _Sari_