...sitten näkymät olivat ihan samanlaiset kuin tänään. Eli nyt kasa luonto-ja koirakuvia :) samalta rannalta kuin aiemmin ja vähän sen sivustakin...melkein vois kuvitella olevansa kuumana kesäpäivänä rannalla :)

Ja ihan lopussa hieman mietteitä...

       IMG_2868-5.jpg

IMG_2891-5.jpg

          IMG_2913-5.jpg

  IMG_2901-5.jpg

    IMG_2907-5.jpg

IMG_2914-5.jpg

 IMG_2930-5.jpg

IMG_2920-5.jpg

IMG_2922-5.jpg

IMG_2957-5.jpg

     IMG_2963-5.jpg

IMG_2982-5.jpg

   IMG_2977-5.jpg

Ja tähän väliin,  Hyvää Äitienpäivää!

IMG_2988-5.jpg

Katse on tulevaisuudessa ja tulevan mietteissä, olen jo jonkin aikaa miettinyt, minkälaisena kokonaisuutena tätä blogia jatkaisi, jatkanko samanlaisena sekametelinä, tai irrotanko koirat ja luontokuvat omaksi blogikseen tai vai erilliseksi sivuksi, sillä pelkkänä korublogina tätä ei kannata jatkaa, kun teen koruja vain tarpeeseen, en myyntiin, ja jos pelkkä korublogi, niin tästä tulisi sitten kyllä hyvin harvakseltaan päivittyvä, ja kuitenkin koirat haluan pitää mukana, alkavat olla jo vanhuksia ja kun ei koskaan tiedä, milloin niistä aika jättää...Käsityöt muut, niitä tulee kuitenkin tehtyä enemmän kuin koruja ja pelkkä neule/virkkausblogin tekeminen ei juuri nyt innosta.

Ja mitä sitten kun blogilista lopettaa 1.6 alkaen, näiden blogien joilla on vähän seuraajia, näkyvyys loppuu kokonaan, vaikkakin useammat varmaan ovat bloglovinissa, seuraako sen kautta kukaan?? Kannattaako käyttää aikaa "tyhjille seinille" huutelemiseen, sillä jokainen joka blogia pitää, tietää että aikaa tähän menee ja jokainen toivoo, ainakin salaa mielessään :), että seuraajia ja lukijoita olisi ja riittäisi.

Rehellisesti kysyn, onko teitä seuraajia/lukijoita ja aiotteko jatkossa blogilista näkyvyyden loppuessa seurata blogiani?

Jos teitä on, jatkan ja jos teitä ei ole tämä blogi on siinä tapauksessa tullut tiensä päähän...

                                                         _Sari_