....ja tavoitteita tulevaan. Olen ihastellut monien käsityö blogien viimevuoden yhteenvetoja upeista ja monipuolisista töistä kauniin kuvin. Joissakin on oltu mukana erilaisissa teemoissa, toisissa tehty juttu ja idea sarjaa, on ohjeita erilaisiin askareisiin, isompiin ja pienenpiin  ja on todella vaikka mitä. Näistä kaikista päätellen käsityöt ja osaavien suuri joukko ei ainakaan ole sukupuuttoon kuoleva laji, eikä ihme jos tekijöitä tulee lisää, niin inspriroivaa on tämä blogimaailman tarjonta.

           IMG_7911-6.jpg

No, en aio kuitenkaan nyt tehdä yhteenvetoa omista töistä, viime vuosi oli...oli ja meni, mutta kuluvalle vuodelle on hyvä laittaa tavoitteita, koska en tee koskaan mitään uudenvuodenlupauksia. Tavoitteet ovat osaltaan myös päätöksiä, jolloin niillä pitäisi olla mahdollisuus myös toteutua. 

            IMG_7918-6.jpg

Ei niiden tavoitteiden  tarvitse suuria olla, mutta kuitenkin itselle tärkeitä. Muutama sellainen itselle tärkeä, on nukkua tarpeeksi, nukun ihan liian vähän, tehdä remontti loppuun (se kun laajeni kämpässä muihinkin huoneisiin)  ja palata takaisin ompelun pariin. Tavoittelemisen arvoisia asioita minulle :)

 

              IMG_7916-6.jpg

Blogi pysyy samanlaisena, erilaisten käsitöiden muistikirjana ja tästä onkin hyvä jatkaa seuraavan käsityön parissa, josta tässä kuvia keskeneräisenä, sopi vaan jotenkin tähän juttuun.

Lumisade alkoi nyt täälläkin, lumista sunnuntain jatkoa!

                                                      _Sari_