19.12.2010

Viimeinen päivitys tänne, ennen joulua, poika pyysi pilkkijänkäsineitä, ja oli tarkoitus tehdä nämä joulupakettiin, mutta halusi ne jo käyttöönsä, kun ostetut vastaavat oli jo rikki, eikä niitä saanut enää korjattua.Lankana Novitan 7 Veljestä.

 

 

 

27.11.2010

Päivitystä tännekkin.

Vihdoinkin sain valmiiksi viime keväänä aloitetun neuletakin, tämän piti valmistua jo kesäksi, mutta tais tulla kaikkea muuta, kun ei valmistunut :) Malli on Suuri Käsityölehdestä 4/2009 ja todella mukaellen tehty, lanka puolet paksumpi kuin mallissa ja pitsikuviota jouduin vähän säätään, pitsijuttu on virkattu suoraan takkiin (mallissa ois pitänyt tehdä erikseen ja ommella kiinni) ja kuviota hieman muutettu,ettei tullut liian painava ja venytä takin reunoja.Ihan ok siitä silti tuli, ompahan ensikesäksi sitten valmiina :)

 

 

 

 

Joululahjaideaa ??, piti tehdä pojalle ja itselle ensin ja kokeilla, toimiiko ja toimii!

Pesukintaita, ihan oma malli, ei ole ohjetta, enkä ole kuvaakaan missään nähnyt :)

 

Toistaiseksi viimeiset sukat, tulevalle äidille ja vauvalle. Sukat ovat menneet jo perille, niin voi jo kuvatkin laittaa.

 

Parit tiskirätit alennuksessa olleesta Novita Cotton langasta, värit ei hurmaa, mutta kun halvalla sai :)

 

Olin nähnyt jossakin blogissa sydänkuviolla tehdyn tiskirätin ja kun en aina jaksa etsiä ohjeita, niin tein sitten ihan "omasta päästä",  ja aika hyvin onnistui, vaikka itse sanonkin :) Lankana sama halppislanka Novita Cotton.

 

 

13.10.2010

Virkattuja tiskirättejä  ja yksi  kudottu tiskirätti, nopeita tehdä ja toimii käytössä.

Lankoina Novitan Bambu ja Tennessee.

 

 

 

 

7.10.2010

Sukat pojalle Seitsemästä veljeksestä:

 

 

25.9.2010

Ihan toimettomana ei ole oltu, perussukkia, lankoina Nalle, Seitsemän Veljestä ja jotain nimetöntä sukkalankaa + lankajämiä.

Ja kun tykkään valokuvata asioita hieman eritavalla, niin ihan peruskuvia ei pahemmin ole ja tule, sukka on sukka, kaikki tietää muodon Hymy.